Medieteknikdagarna

Medieteknikdagarna 2015

Medieteknikdagarna är ett ideellt arrangemang drivet av och för studenter. 2015 går dagarna av stapeln för femtonde gången. Syftet är att knyta kontakter mellan studenter, medietekniker ute i arbetslivet och företagen inom branschen.

Under två dagar anordnas det en populär mässa parallellt med inspirerande föreläsningar, och evenemanget avslutas med en stor bankett.

MTD är ett tillfälle för företag och studenter att inspirera, informera och integrera med varandra. Såväl företag som studenter får här en chans att visa det allra senaste inom medieteknik.

Läs om de tidigare åren av MTD.

Medieteknikprogrammet på Linköpings Universitet

Civilingenjörsprogrammet i Medieteknik är utbildningen där tekniken gifter sig med kreativiteten.

Resultatet blir en unik spetskompetens inom områden som blir allt viktigare. Klassiska ingenjörsämnen blandas med programmering, visualisering, datorgrafik, interaktionsdesign, ljud och mycket mer.

Utbildningen är belägen på universitets campus Norrköping, med närhet till Visualiseringscenter C, och på så vis till världsledande forskning.

Läs mer om medieteknikprogrammet på sektionens hemsida, medieteknik.nu samt på liu.se/medieteknik.

Gruppen

Dagarna arrangeras utav tolv ideellt arbetande studenter på Medieteknikprogrammet som ligger bakom hela evenemanget. Hör jättegärna av dig till oss, vi gillar att snacka!

Logotyp

Vill du använda vår logotyp? Kul! Här nedan finns den i några olika utföranden.