Medieteknikdagarna

Visualiseringscenter C arrangerar varje år C Awards, en tävling där innovativa studentprojekt inom visualisering får chansen att blir verklighet. En gemensam arena för universitet, näringsliv, foskning och allmänhet, med modern teknik och talang i fokus. I år fyller centret 5 år och att det är jubileumsår kommer att märkas i årets upplaga av C Awards. Spana in www.cawards.se och följ vår Facebooksida, där finns all information om årets tävling. Väl mött med era bidrag!

Visualiseringscenter C är ett upplevelse- och kunskapscenter och en publik mötesplats med utställningar, en domteater, VR-arena, konferenslokaler, biografsalonger, medialabb, forskningslokaler, restaurang och butik. Centret har som mål att exponera och sprida kunskap om samtida visualiseringsforskning, med utgångspunkt i den forskning av världsklass som bedrivs vid Linköpings universitet, Campus Norrköping.

Centret, som ligger mitt i det unika industrilandskapet i centrala Norrköping, är ett resultat av ett nära samarbete mellan Norrköpings kommun, Linköpings universitet, Norrköping Science Park och Interactive Institute Swedish ICT.