Medieteknikdagarna

Academic Work arbetar med personaluthyrning och rekrytering av Young Professionals. Vi har verksamhet i fem länder, omsätter 1,7 miljarder kronor och förmedlar över 16 000 jobb per år. Vi vänder oss till dig som studerar eller har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Genom oss kan du prova på att arbeta inom olika branscher, knyta viktiga kontakter inför framtiden och få en bra start på din karriär.

Vi på Academic Work samarbetar med kunder inom de flesta områden och branscher, därför riktar vi oss till ett brett urval av studenter med olika inriktningar. Genom oss kan studenter få studierelaterade arbeten oavsett om man vill jobba extra eller heltid

Dessutom har vi icke-studierelaterade extrajobb som kan vara bra att ha vid sidan av sina studier, dels för att tjäna extra pengar men också för att få viktig arbetslivserfarenhet! I vår monter kan man få information om vilka tjänster som vi har lediga just nu och vad som kan passa olika studenter beroende på studieinriktning. Vår monterpersonal finns på plats för att svara på frågor och vi kan dessutom hjälpa till med lättare CV-granskning. Vår monter är studenternas väg ut i arbetslivet!