Media Technology Days

Sök till Student Expo

Vad kul att du är nyfiken på Student Expo! Här kan du skicka in din ansökan.

Student Expo erbjuder dig som student en unik chans att visa upp dig för företag, besökare och medstudenter. Student Expo är en projektutställning som hålls parallellt med mässan, där tanken är att mässbesökare kan ta del av ert projekt i Student Expos monter. Det finns ingen begränsning till vilka projekt som får vara med, kursprojekt eller fritidsprojekt, vi vill se allt!

Så här går det till:

  1. Fyll i det här formuläret innehållandes projektnamn, beskrivning samt en länk till en bild/film. Detta material är tänkt att skrivas ut och publiceras och finnas som komplement till projektet under utställningen. Ange huruvida ni behöver låna en visningdator (begränsat antal) eller kan använda er egen.
  2. Vänta på svar om ditt projekt blir utvalt
  3. Ta med dator eller utrustning till mässan

Om projektet

Här vill vi att du skriver en beskrivning om ert projekt och gärna en länk till en film eller ert kort på projektet. Detta material är tänkt att skrivas ut och finnas som komplement till projektet under utställningen.

Om dig

Du kommer agera kontaktperson mellan MTD-gruppen och din projektgrupp. Vi kontaktar dig om vi vill att ni ställer ut eller om vi behöver något mer av er, till exempel. Kryssa i rutan om du inte har möjlighet att ställa ut din egna dator (som vi såklart håller stenkoll på).

Skicka

Dubbelkolla att allt stämmer, och skicka sedan iväg kalaset! * markerar obligatoriska fält.