Media Technology Days

CtrlPublishing till MTD!

26 February, 2015 by MTD-Gruppen.

MTD-gruppen är mycket stolta över att kunna presentera CtrlPublishing som sponsorer till MTD.
Vi genomförde en liten intervju som finns att läsa nedan:

Berätta om er verksamhet

CtrlPublishing har i ett decennium varit världsledande experter inom effektiva arbetsflöden för publicering. Vi levererar arbetsflöden och lösningar, optimerade för att minimera flaskhalsar och kostnader. Våra medarbetare är experter på kreativa produktionsflöden. Med kunskap om våra kunders mål, behov och teknik levererar vi lösningar som gör det enklare att producera och publicera. Vi har experter på såväl kreativa produktionsprocesser som på integration och utveckling. Vår nisch är semi-automatiska produktionsprocesser och vi hjälper kunder att analysera processer, identifiera behov, integrera tredje partslösningar eller implementera speciallösningar. Våra kunder är allt ifrån små byråer till världsledande möbel- och klädföretag.

Var håller ni till och hur många anställda har ni?

Vi sitter i Stockholm och är 15 anställda.

Beskriv kortfattat hur en typisk dag på CtrlPublishing ser ut

En typisk dag är en varierad dag. Vi har ofta flera projekt som pågår vilket innebär mycket kontakt med kunder och utveckling av lösningar, testning och leverans pågår varje dag.

Vad tycker ni är intressant med medieteknikstudenter?

Som medietekniker har man en grund teknik och matematik. Som medietekniker är man även en problemlösare, med en liten eller stor ådra medieteknik. Vilket är en jättebra kombination om man ska ingå i vårt team på CtrlPublishing!

Vad lockar mest med att delta under MTD?

Höra från studenter om deras mål och utmaningar.

Tar ni emot exjobbare/sommarjobbare?

Ja, vid mån av tid.